Publikavimo data: 2024-04-17
Carpaccio su rukolomis
Carpaccio su jautiena ir rukola - klasikinis itališkas skonių derinys. Receptas labai paprastas ir greitai paruošiamas. Carpaccio - tai itališkos virtuvės patiekalas, kurį galima paruošti namuose, sukuriant restorano atmosferą. Tradiciškai šis patiekalas patiekiamas ant žalumynų lysvės. Labiausiai paplitusi ir pažįstama yra rukola.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį lengvai suplakite plaktuku.
Žingsnis 2
Paruoškite jautieną. Sumaišykite aliejų, actą, citrinos sultis, įberkite druskos ir pipirų. Į lėkštę sudėkite rukolą ir ant viršaus uždėkite mėsą. Ant riekelių tolygiai užpilkite padažą. Ant viršaus pabarstykite parmezano sūrio.
Kategorijos