Carpaccio su rukolomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Carpaccio su rukolomis

Carpaccio su jautiena ir rukola - klasikinis itališkas skonių derinys. Receptas labai paprastas ir greitai paruošiamas. Carpaccio - tai itališkos virtuvės patiekalas, kurį galima paruošti namuose, sukuriant restorano atmosferą. Tradiciškai šis patiekalas patiekiamas ant žalumynų lysvės. Labiausiai paplitusi ir pažįstama yra rukola.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Carpaccio su rukolomis Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį lengvai suplakite plaktuku.

Žingsnis 2

Carpaccio su rukolomis Žingsnis 2
Paruoškite jautieną. Sumaišykite aliejų, actą, citrinos sultis, įberkite druskos ir pipirų. Į lėkštę sudėkite rukolą ir ant viršaus uždėkite mėsą. Ant riekelių tolygiai užpilkite padažą. Ant viršaus pabarstykite parmezano sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos