Lašišos karpačio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Lašišos karpačio

Venecijiečio Giuseppe Cipriani išrastas žalios jautienos patiekalas patiko daugeliui gurmanų. Todėl virėjai ėmė eksperimentuoti, gamindami carpaccio ne tik iš mėsos, bet ir iš žuvies, jūros gėrybių, įvairių daržovių ir grybų. Lašišos karpačas gaunasi labai skanus ir apetitiškas. Tai greičiausias būdas paruošti itališką delikatesą, nes recepte leidžiama naudoti sūdytą žuvį. Patiekiant svarbiausia stengtis ją supjaustyti permatomais griežinėliais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos karpačio Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Lašišos filė supjaustykite plonais griežinėliais, kad jie būtų beveik skaidrūs.

Žingsnis 2

Lašišos karpačio Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, pusės citrinos sultis, juoduosius pipirus ir druską.

Žingsnis 3

Lašišos karpačio Žingsnis 3
Baigti ruošti lašišos karpačio. Išdėliokite žuvies griežinėlius vienu sluoksniu ant plokščio indo. Gausiai apšlakstykite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos