Kalakutienos carpaccio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kalakutienos carpaccio

Kalakutienos karpačo būna sultingas ir sveikas, bet tik tada, jei jį gaminate iš "tinkamos" mėsos. Kuo didesnis paukščio kūno svoris, tuo jis senesnis. Sena mėsa paprastai būna kieta ir sausa. Karpakočiui rinkitės kalakutienos šlaunelių arba blauzdų filė. Šios dalys laikomos skaniausiomis ir švelniausiomis, minkštumu nenusileidžiančiomis kiaulienai. Prieš kepant mėsą reikėtų gerai užšaldyti, kad ją būtų lengviau pjaustyti.
Gaminimo laikas
310 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos carpaccio Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Dubenyje sumaišykite druską, papriką, apynius ir maltus juoduosius pipirus. Kruopščiai išmaišykite. Apvoliokite kalakutienos gabalėlius iš visų pusių prieskoniuose. Perkelkite į indą, apkraukite svoriu ir įdėkite į šaldytuvą 5 valandoms. Praėjus šiam laikui dar kartą nusausinkite produktą popieriniu rankšluosčiu. Po to 2-3 dienas pakabinkite mėsą vėdinamoje patalpoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos