Publikavimo data: 2024-04-17
Veršienos karpačio
Veršienos karpačio yra vienas iš klasikinių itališkos virtuvės patiekalų. Jis gaminamas iš plonų, žalių mėsos gabalėlių, todėl turite būti tikri dėl jo kokybės. Jei abejojate, tiesiog palikite veršieną porai dienų šaldiklyje. Po šalčio apdorojimo mėsoje neliks nieko kenksmingo. Šiame recepte siūlomas patiekimo variantas suktinukų pavidalu. Jis atrodo neįprastai, be to, jį daug patogiau valgyti. Toks užkandis ant stalo atrodo išskirtinai ir yra neįprasto skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite mėsą labai plonais griežinėliais. Jei griežinėliai nėra labai ploni, lengvai juos suplakite virtuviniu plaktuku. Išdėliokite mėsą lėkštėje ir pagal skonį pabarstykite druska bei pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite suktinukus. Sumaišykite bazilikų lapelius, alyvuogių aliejų, balzamiko ir sojų padažą. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio užtepkite po šaukštą padažo ir sutrupinkite mocarelos sūrį. Suvyniokite mėsą į ritinėlius.
Kategorijos