Jautienos carpaccio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Jautienos carpaccio

Jautienos karpačio - tai pikantiškas užkandis, pasižymintis originaliais skoniais. Patiekalas tradiciškai gaminamas iš žalios mėsos. Pagal klasikinį itališką receptą jautiena supjaustoma labai plonomis permatomomis plokštelėmis. Prieš ruošdami užkandį patyrę virėjai mėsą užšaldo, kad griežinėliai būtų lygūs ir tvarkingi. Jautienos karpačio namuose paruošti nėra sudėtinga. Jums reikia šviežios jautienos nugarinės ir prieskoninių žolelių mišinio.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos carpaccio Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Įtrinkite nugarinę druska, itališkomis žolelėmis ir alyvuogių aliejumi. Sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį 3-4 valandoms užšaldyti. Likus 30 minučių iki patiekimo, išimkite jautienos karpačio iš šaldiklio ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos