Publikavimo data: 2024-04-17
Jautienos carpaccio
Jautienos karpačio - tai pikantiškas užkandis, pasižymintis originaliais skoniais. Patiekalas tradiciškai gaminamas iš žalios mėsos. Pagal klasikinį itališką receptą jautiena supjaustoma labai plonomis permatomomis plokštelėmis. Prieš ruošdami užkandį patyrę virėjai mėsą užšaldo, kad griežinėliai būtų lygūs ir tvarkingi. Jautienos karpačio namuose paruošti nėra sudėtinga. Jums reikia šviežios jautienos nugarinės ir prieskoninių žolelių mišinio.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Įtrinkite nugarinę druska, itališkomis žolelėmis ir alyvuogių aliejumi. Sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį 3-4 valandoms užšaldyti. Likus 30 minučių iki patiekimo, išimkite jautienos karpačio iš šaldiklio ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Kategorijos