Česnakinė vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Česnakinė vištiena

Jau seniai gaminu šį receptą ir jis visada būna skanus. Vištiena viduje būna labai minkšta, o išorėje gardžiai apskrunda. Išbandykite, jį labai lengva paruošti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Vištieną nuplaukite ir padalykite į gabalėlius.

Žingsnis 2

Česnakinė vištiena Žingsnis 2
Atskirame dubenyje su dangčiu sumaišykite sausus ingredientus: miltus, papriką, pipirus, druską ir prieskonius.

Žingsnis 3

Česnakinė vištiena Žingsnis 3
Perkelkite vištieną į sausus ingredientus, uždenkite ir gerai pakratykite, kad miltai geriau padengtų paukštį.

Žingsnis 4

Česnakinė vištiena Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite į ją vištieną, kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 5

Česnakinė vištiena Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite česnaką.

Žingsnis 6

Česnakinė vištiena Žingsnis 6
Kai vištiena apkeps, sudėkite česnaką ir pieną, troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos