Publikavimo data: 2025-08-20
Česnakinė vištiena
Jau seniai gaminu šį receptą ir jis visada būna skanus. Vištiena viduje būna labai minkšta, o išorėje gardžiai apskrunda. Išbandykite, jį labai lengva paruošti.
Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir padalykite į gabalėlius.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje su dangčiu sumaišykite sausus ingredientus: miltus, papriką, pipirus, druską ir prieskonius.
Žingsnis 3
Perkelkite vištieną į sausus ingredientus, uždenkite ir gerai pakratykite, kad miltai geriau padengtų paukštį.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite į ją vištieną, kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite česnaką.
Žingsnis 6
Kai vištiena apkeps, sudėkite česnaką ir pieną, troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos