Publikavimo data: 2024-09-16
Česnakinis keptas karbonadas.
Karbonadas yra universali mėsa, tinkanti daugeliui receptų. Ji gali būti ne tik neatskiriama patiekalo dalis, bet ir savarankiškas vienetas. Karbonadą galima gaminti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, galite ją kepti keptuvėje. Visiškai atskleisti šio patiekalo skonį padės česnakinis padažas. Jame kepta kiaulienos nugarinė pasirodys minkšta, sultinga ir švelni. Šis patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui kaip karštas patiekalas. Jį galima patiekti atskirai arba su garnyru.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite žoleles. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą.
Žingsnis 2
Supjaustykite karbonadą porcijomis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją mėsą, česnaką ir petražoles.
Žingsnis 3
Kepkite karbonadą po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą patiekite ant stalo.
Kategorijos