Česnakinis keptas karbonadas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Česnakinis keptas karbonadas.

Karbonadas yra universali mėsa, tinkanti daugeliui receptų. Ji gali būti ne tik neatskiriama patiekalo dalis, bet ir savarankiškas vienetas. Karbonadą galima gaminti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, galite ją kepti keptuvėje. Visiškai atskleisti šio patiekalo skonį padės česnakinis padažas. Jame kepta kiaulienos nugarinė pasirodys minkšta, sultinga ir švelni. Šis patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui kaip karštas patiekalas. Jį galima patiekti atskirai arba su garnyru.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
28 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Česnakinis keptas karbonadas. Žingsnis 1
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite žoleles. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą.

Žingsnis 2

Česnakinis keptas karbonadas. Žingsnis 2
Supjaustykite karbonadą porcijomis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją mėsą, česnaką ir petražoles.

Žingsnis 3

Česnakinis keptas karbonadas. Žingsnis 3
Kepkite karbonadą po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Česnakinis keptas karbonadas. Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą patiekite ant stalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos