Publikavimo data: 2024-06-13
Česnakų pjaustymas
Česnakiniai kotletai yra gelbėjimosi ratas šeimininkėms, kurios neturi laiko stovėti prie viryklės. Aktyvus gaminimo procesas trunka ne ilgiau kaip pusvalandį. Tačiau mėsą reikėtų gerai marinuoti bent 6 valandas. Šiam patiekalui geriau imti kiaulieną, nugarinę arba mentę. Česnakų kiekį galima koreguoti pagal skonį. Česnakiniai kotletai tinka tiek karšti, tiek šalti.
Žingsnis 1
Marinuokite kiaulienos kotletus. Į česnako miltelius įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Supjaustykite mėsą 1-1,5 cm storio griežinėliais ir gerai apskrudinkite. Kiekvieną gabalėlį gausiai aptepkite mišiniu, sudėkite į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 6 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su česnakais. Prieš kepdami apvoliokite mėsą džiūvėsėliuose. Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų ir leiskite jam šiek tiek įkaisti. Sudėkite kotletus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps, maždaug po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos