Publikavimo data: 2024-03-24
Cezario salotos su kopūstais
Šiandien paruošime supaprastintą Cezario su kopūstais namų versiją. Sklando legenda, kad šias salotas sugalvojo talentingas virėjas, sulaukęs netikėtų svečių. Šaldytuve nebuvo daug ingredientų, jis viską sumaišė ir sukūrė vienas populiariausių salotų viešojo maitinimo sektoriuje. Beje, salotos pavadintos "Cezario" vardu tik šio virėjo, o ne didžio generolo, kaip daugelis mano, garbei.
Žingsnis 1
Supjaustykite duoną kubeliais ir apkepkite sausoje keptuvėje.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite augaliniame aliejuje. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite kopūstų lapus, vyšninius pomidorus, vištieną ir smulkiai tarkuotą parmezaną. Įpilkite majonezo.
Žingsnis 4
Salotas išdėliokite į krūvą, o viršų papuoškite džiūvėsėliais ir sūriu.
Kategorijos