Cezario salotos su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Cezario salotos su kopūstais

Šiandien paruošime supaprastintą Cezario su kopūstais namų versiją. Sklando legenda, kad šias salotas sugalvojo talentingas virėjas, sulaukęs netikėtų svečių. Šaldytuve nebuvo daug ingredientų, jis viską sumaišė ir sukūrė vienas populiariausių salotų viešojo maitinimo sektoriuje. Beje, salotos pavadintos "Cezario" vardu tik šio virėjo, o ne didžio generolo, kaip daugelis mano, garbei.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario salotos su kopūstais Žingsnis 1
Supjaustykite duoną kubeliais ir apkepkite sausoje keptuvėje.

Žingsnis 2

Cezario salotos su kopūstais Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite augaliniame aliejuje. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Cezario salotos su kopūstais Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite kopūstų lapus, vyšninius pomidorus, vištieną ir smulkiai tarkuotą parmezaną. Įpilkite majonezo.

Žingsnis 4

Cezario salotos su kopūstais Žingsnis 4
Salotas išdėliokite į krūvą, o viršų papuoškite džiūvėsėliais ir sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos