Cezario salotos su krevetėmis ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Cezario salotos su krevetėmis ir česnakais

Vienas iš labiausiai pageidaujamų ir populiariausių patiekalų restoranuose yra Cezario salotos. Dėl recepto paprastumo šį kulinarijos šedevrą be problemų galima pasigaminti ir namuose. Į salotų sudėtį įeina krevetės, kuriose gausu naudingųjų savybių. Jos suteikia salotoms gardų skonį, kuriam niekas negali atsispirti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Cezario salotos su krevetėmis ir česnakais Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite kubeliais, sumaišykite su smulkintu česnaku, druska ir sudėkite ant kepimo skardos. Įdėkite kepimo skardą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę arba į keptuvę ir džiūvėsius kepkite, kol jie paruduos.

Žingsnis 2

Cezario salotos su krevetėmis ir česnakais Žingsnis 2
Lapus užpilkite padažu, ant viršaus pabarstykite sūriu, išdėliokite pomidorų taškus ir sudėkite krevetes. Apšlakstykite likusiu padažu, pabarstykite sūriu ir suberkite džiūvėsėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, vakarienė, užkandis, Cezario salotos, receptų knyga, salotos su augaliniu aliejumi

Kategorijos