Publikavimo data: 2024-06-16
Cezario salotos su krevetėmis ir česnakais
Vienas iš labiausiai pageidaujamų ir populiariausių patiekalų restoranuose yra Cezario salotos. Dėl recepto paprastumo šį kulinarijos šedevrą be problemų galima pasigaminti ir namuose. Į salotų sudėtį įeina krevetės, kuriose gausu naudingųjų savybių. Jos suteikia salotoms gardų skonį, kuriam niekas negali atsispirti.
Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite kubeliais, sumaišykite su smulkintu česnaku, druska ir sudėkite ant kepimo skardos. Įdėkite kepimo skardą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę arba į keptuvę ir džiūvėsius kepkite, kol jie paruduos.
Žingsnis 2
Lapus užpilkite padažu, ant viršaus pabarstykite sūriu, išdėliokite pomidorų taškus ir sudėkite krevetes. Apšlakstykite likusiu padažu, pabarstykite sūriu ir suberkite džiūvėsėlius.
Kategorijos