Publikavimo data: 2024-06-08
Cezario salotos su lašiša
Cezario salotos yra vienos populiariausių salotų pasaulyje. Jų paruošimo variantų yra tiek, kiek pasaulyje yra skirtingų restoranų. Versija su lašiša - tai gardus romėnų lapų, parmezano sūrio, aromatingo padažo, traškių skrebučių ir švelnios lašišos filė mišinys. Skrebučiai, tiksliau, kruopos, yra viena iš pagrindinių salotų sudedamųjų dalių. Klasikiniame variante jie ne džiovinami, o kepami su augaliniu aliejumi ir prieskoniais orkaitėje arba ant keptuvės.
Žingsnis 1
Paruoškite visus salotoms skirtus ingredientus. Vyšninius pomidorus ir putpelių kiaušinius supjaustykite pusiau. Lašišos filė supjaustykite griežinėliais. Stambiai suplėšykite romėnų salotas rankomis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite lašišą, pomidorus, kiaušinius, salotų lapus ir skrebučius. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos