Cezario salotos su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Cezario salotos su lašiša

Cezario salotos yra vienos populiariausių salotų pasaulyje. Jų paruošimo variantų yra tiek, kiek pasaulyje yra skirtingų restoranų. Versija su lašiša - tai gardus romėnų lapų, parmezano sūrio, aromatingo padažo, traškių skrebučių ir švelnios lašišos filė mišinys. Skrebučiai, tiksliau, kruopos, yra viena iš pagrindinių salotų sudedamųjų dalių. Klasikiniame variante jie ne džiovinami, o kepami su augaliniu aliejumi ir prieskoniais orkaitėje arba ant keptuvės.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Cezario salotos su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite visus salotoms skirtus ingredientus. Vyšninius pomidorus ir putpelių kiaušinius supjaustykite pusiau. Lašišos filė supjaustykite griežinėliais. Stambiai suplėšykite romėnų salotas rankomis.

Žingsnis 2

Cezario salotos su lašiša Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite lašišą, pomidorus, kiaušinius, salotų lapus ir skrebučius. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, vakarienė, užkandis, Cezario salotos, receptų knyga, salotos su augaliniu aliejumi

Kategorijos