Publikavimo data: 2024-03-31
Cezario salotos su putpelių kiaušiniais
Populiariausios salotos, turinčios daugybę paruošimo variantų, žinoma, yra "Cezaris". Tačiau, nors tai Viduržemio jūros regiono virtuvė, recepto geografija prasideda Amerikoje. Šias salotas išrado Cezaris Kardinis, itališkų šaknų turintis amerikietis. Konservuotą tuną su salotų lapais, vyšniniais pomidorais ir skrebučiais šį kartą papildys putpelių kiaušiniai. Ši visame pasaulyje garsaus patiekalo versija tikrai patiks kiekvienam.
Žingsnis 1
Vyšninius pomidorus perpjaukite į dvi dalis.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Paimkite lėkštę, ant jos išdėliokite kelis lapus aisbergo salotų.
Žingsnis 4
Į salotas sudėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus.
Žingsnis 5
Į salotas sudėkite konservuotą tuną.
Žingsnis 6
Salotas pagardinkite specialiu Cezario padažu.
Žingsnis 7
Ant tarkuoto sūrio pabarstykite salotas.
Žingsnis 8
Salotas papuoškite iš anksto pakepintais džiūvėsėliais.
Žingsnis 9
Ant salotų sudėkite kietai virtų putpelių kiaušinių puseles.
Kategorijos