Cezario salotos su raudona žuvimi ir krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Cezario salotos su raudona žuvimi ir krevetėmis

Cezario salotos su raudonąja žuvimi ir krevetėmis yra labai skanus ir nesunkiai paruošiamas patiekalas. Šios salotos pas mus atkeliavo iš amerikiečių virtuvės. Jūros gėrybės puikiai dera su mėsa. Raudonojoje žuvyje yra daug naudingų vitaminų, o krevetės suteikia neįprasto skonio. Šį patiekalą paprasta paruošti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Cezario salotos su raudona žuvimi ir krevetėmis Žingsnis 1
Pirmiausia supjaustykite pomidorus, tada į gilų dubenį sudėkite salotas ir žuvį. Į puodą įmuškite kiaušinius ir juos išvirkite. Supjaustykite duoną riekelėmis ir apšlakstykite aliejumi, tada siųskite ją į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 2

Cezario salotos su raudona žuvimi ir krevetėmis Žingsnis 2
Išvirkite krevetes ir apkepkite jas aliejuje. Susmulkinkite kietai virtus kiaušinius ir sudėkite juos kartu su krevetėmis į dubenį.

Žingsnis 3

Cezario salotos su raudona žuvimi ir krevetėmis Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Padėkite patiekalą į lėkštę, tada ant viršaus užberkite parmezano sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, vakarienė, užkandis, Cezario salotos, receptų knyga, salotos su augaliniu aliejumi

Kategorijos