"Cezaris su agurkais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

"Cezaris su agurkais.

Cezario salotos turi gana painią kilmės istoriją, nes jas Meksikoje sugalvojo italų kilmės virėjas, todėl jos išgarsėjo kaip amerikiečių virtuvės patiekalas. Yra daugybė "Cezario" versijų. Šiame recepte siūlome paruošti "Cezario" salotas su agurkais. Padažui naudojamas majonezas su grūdėtomis garstyčiomis, česnaku, druska ir pipirais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 1
Duoną supjaustykite nedideliais kubeliais (1-1,5 cm).

Žingsnis 2

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 2
Rankomis suplėšykite pekino kopūstų lapus.

Žingsnis 3

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 3
Smulkia tarka sutarkuokite parmezano sūrį. Smulkiai sukapokite česnaką arba vėl naudokite tarką.

Žingsnis 4

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 4
Vyšninius pomidorus perpjaukite į dvi dalis.

Žingsnis 5

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 5
Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 6

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 6
Padažui sumaišykite majonezą, grūdėtąsias garstyčias, česnaką, druską ir pipirus.

Žingsnis 7

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 7
Kepkite duonos riekes sausoje keptuvėje, kol jos taps auksinės spalvos, apie 5 minutes.

Žingsnis 8

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 8
Paruoškite gilų dubenį. Į jį sudėkite Pekino kopūstų lapus, agurkus, vyšninius pomidorus, tarkuotą parmezano sūrį ir dalį kruopų.

Žingsnis 9

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 9
Supilkite padažą ir išmaišykite.

Žingsnis 10

"Cezaris su agurkais. Žingsnis 10
Sudėkite dubenėlio turinį į lėkštę. Ant viršaus sudėkite kiaušinių puseles ir likusius skrebučius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos