"Cezaris su karališkosiomis krevetėmis ir parmezanu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

"Cezaris su karališkosiomis krevetėmis ir parmezanu.

Labai mėgstamos Cezario salotos su švelniomis karališkosiomis krevetėmis aštriame parmezano padaže.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

"Cezaris su karališkosiomis krevetėmis ir parmezanu. Žingsnis 1
Išvalytas krevetes įpjaukite išilgai nugaros ir ištraukite žarnas.

Žingsnis 2

"Cezaris su karališkosiomis krevetėmis ir parmezanu. Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę išspauskite česnaką ir, palaikę apie 10 sekundžių, sudėkite krevetes.

Žingsnis 3

"Cezaris su karališkosiomis krevetėmis ir parmezanu. Žingsnis 3
Kepkite krevetes po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

"Cezaris su karališkosiomis krevetėmis ir parmezanu. Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite suplėšytus salotų lapus, griežinėliais supjaustytą pomidorą. Įpilkite šiek tiek padažo.

Žingsnis 5

"Cezaris su karališkosiomis krevetėmis ir parmezanu. Žingsnis 5
Išvirkite kiaušinius, taip pat supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant kito sluoksnio. Sudėkite virtas krevetes ir džiūvėsėlius. Supilkite padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, vakarienė, užkandis, Cezario salotos, receptų knyga, salotos su augaliniu aliejumi

Kategorijos