Publikavimo data: 2025-08-20
"Cezaris su karališkosiomis krevetėmis ir parmezanu.
Labai mėgstamos Cezario salotos su švelniomis karališkosiomis krevetėmis aštriame parmezano padaže.
Žingsnis 1
Išvalytas krevetes įpjaukite išilgai nugaros ir ištraukite žarnas.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę išspauskite česnaką ir, palaikę apie 10 sekundžių, sudėkite krevetes.
Žingsnis 3
Kepkite krevetes po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite suplėšytus salotų lapus, griežinėliais supjaustytą pomidorą. Įpilkite šiek tiek padažo.
Žingsnis 5
Išvirkite kiaušinius, taip pat supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant kito sluoksnio. Sudėkite virtas krevetes ir džiūvėsėlius. Supilkite padažą.
Kategorijos