Publikavimo data: 2024-06-22
"Cezaris su langustinais.
Cezario salotos yra nepaprastai populiarus patiekalas, turintis daugybę variantų. Šiandien siūlau jums Cezario salotų jūros versiją, kurioje pagrindinį vaidmenį atliks kepti langustinai.
Žingsnis 1
Vyšninius pomidorus ir kietai virtus putpelių kiaušinius supjaustykite į keturias dalis. Rankomis suplėšykite salotas
Žingsnis 2
Supjaustykite bagetę kvadratėliais, sudėkite juos ant kepimo skardos ir pagal skonį įdėkite sviesto, druskos ir pipirų. Dėkite į 170 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 3
Marinuokite langustinus sojų padaže ir įdėkite skiltelę česnako. Į majonezą įspauskite antrą česnako skiltelę ir įmaišykite šiek tiek garstyčių.
Žingsnis 4
Supilkite aliejų ir ant didelės ugnies 5-7 minutes kepkite langustinus kartu su marinatu, tada uždenkite dangčiu ir ant mažos ugnies troškinkite apie 7 minutes.
Žingsnis 5
Nulupkite virtus langustinus nuo kiautų, perpjaukite į tris dalis ir porą jų palikite sveikų salotoms papuošti. Leiskite skrebučiams atvėsti.
Žingsnis 6
Sudėkite visas salotas, užpilkite majonezo ir garstyčių padažu ir išmaišykite.
Kategorijos