Publikavimo data: 2024-04-01
"Cezaris su lašiša
Cezario salotos pavadintos Cezario Cardini, kuris sukūrė jų receptą, vardu. Šefo virtuvėje baigėsi beveik visi produktai, todėl jis tiesiog sujungė visus likusius: salotų lapus, tarkuotą parmezaną, kruopas ir specialų padažą. Salotos tapo klasikiniu amerikiečių virtuvės patiekalu, o vėliau tapo mėgstamos visame pasaulyje. Atsirado daugybė šių garsiųjų salotų variacijų, viena iš jų - su lašiša.
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite arba suplėšykite kopūstus rankomis. Vyšninius pomidorus ir putpelių kiaušinius perpjaukite pusiau. Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais.
Žingsnis 3
Norėdami pagaminti skrebučius, supjaustykite duoną mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją duoną. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Supjaustykite lašišą griežinėliais.
Žingsnis 5
Į gilų dubenį sudėkite supjaustytas daržoves, kiaušinius ir sūrį, pasūdykite ir išmaišykite. Sudėkite dubenėlio turinį į lėkštę. Ant viršaus sudėkite lašišą. Prieš patiekdami papuoškite salotas skrebučiais.
Kategorijos