"Cezaris su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

"Cezaris su lašiša

Cezario salotos pavadintos Cezario Cardini, kuris sukūrė jų receptą, vardu. Šefo virtuvėje baigėsi beveik visi produktai, todėl jis tiesiog sujungė visus likusius: salotų lapus, tarkuotą parmezaną, kruopas ir specialų padažą. Salotos tapo klasikiniu amerikiečių virtuvės patiekalu, o vėliau tapo mėgstamos visame pasaulyje. Atsirado daugybė šių garsiųjų salotų variacijų, viena iš jų - su lašiša.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Cezaris su lašiša Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite arba suplėšykite kopūstus rankomis. Vyšninius pomidorus ir putpelių kiaušinius perpjaukite pusiau. Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

"Cezaris su lašiša Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais.

Žingsnis 3

"Cezaris su lašiša Žingsnis 3
Norėdami pagaminti skrebučius, supjaustykite duoną mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją duoną. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

"Cezaris su lašiša Žingsnis 4
Supjaustykite lašišą griežinėliais.

Žingsnis 5

"Cezaris su lašiša Žingsnis 5
Į gilų dubenį sudėkite supjaustytas daržoves, kiaušinius ir sūrį, pasūdykite ir išmaišykite. Sudėkite dubenėlio turinį į lėkštę. Ant viršaus sudėkite lašišą. Prieš patiekdami papuoškite salotas skrebučiais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos