Publikavimo data: 2024-03-29
Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais
Visi mėgsta Cezario salotas. O tie, kurie jų nemėgsta, tikriausiai nėra jų ragavę. Daugelis žmonių nori jas pasigaminti namuose, tačiau ne visada pavyksta tai padaryti pagal visas taisykles. Didelį vaidmenį salotose atlieka to paties pavadinimo padažas, kurio ingredientų dažnai sunku gauti. Ką tokiu atveju daryti? Tiesiog klasikinį padažą pakeiskite majonezu! Tačiau tiesiog majonezas nesuteiks norimo skonio, todėl jį reikia patobulinti.
Žingsnis 1
Apkepkite duoną iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Išvirkite putpelių kiaušinius, nulupkite ir perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais daržovių skustuku. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite 5 mm storio griežinėliais ir kepkite, kol iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Česnaką sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu. Giliame dubenyje susmulkinkite Pekino kopūstų lapus ir sumaišykite juos su padažu.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite padaže apvoliotus kopūstų lapus, tada vištieną, džiūvėsėlius, kiaušinius, pomidorus ir sūrio griežinėlius. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos