Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais

Visi mėgsta Cezario salotas. O tie, kurie jų nemėgsta, tikriausiai nėra jų ragavę. Daugelis žmonių nori jas pasigaminti namuose, tačiau ne visada pavyksta tai padaryti pagal visas taisykles. Didelį vaidmenį salotose atlieka to paties pavadinimo padažas, kurio ingredientų dažnai sunku gauti. Ką tokiu atveju daryti? Tiesiog klasikinį padažą pakeiskite majonezu! Tačiau tiesiog majonezas nesuteiks norimo skonio, todėl jį reikia patobulinti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais Žingsnis 1
Apkepkite duoną iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais Žingsnis 2
Išvirkite putpelių kiaušinius, nulupkite ir perpjaukite per pusę.

Žingsnis 3

Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais Žingsnis 3
Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais daržovių skustuku. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 4

Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite 5 mm storio griežinėliais ir kepkite, kol iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais Žingsnis 5
Česnaką sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu. Giliame dubenyje susmulkinkite Pekino kopūstų lapus ir sumaišykite juos su padažu.

Žingsnis 6

Cezaris su majonezu ir Pekino kopūstais Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite padaže apvoliotus kopūstų lapus, tada vištieną, džiūvėsėlius, kiaušinius, pomidorus ir sūrio griežinėlius. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos