"Cezaris" su rūkyta vištiena. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

"Cezaris" su rūkyta vištiena.

Cezario salotos buvo išrastos Amerikoje: virėjas sumaišė virtuvėje likusius ingredientus, ir šis patiekalas taip patiko svečiams, kad tapo įmonės puošmena. Šios salotos yra klasikinis amerikiečių virtuvės receptas, tačiau jos ne mažiau mėgstamos ir kitose šalyse. Šiame recepte į salotas dedama rūkytos vištienos, todėl jų skonis tampa pikantiškesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Cezaris" su rūkyta vištiena. Žingsnis 1
Supjaustykite pomidorus, sūrį, kopūstus ir kiaušinius vidutinio dydžio griežinėliais.

Žingsnis 2

"Cezaris" su rūkyta vištiena. Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sumaišykite su majonezu. Pagal skonį įberkite prieskonių.

Žingsnis 3

"Cezaris" su rūkyta vištiena. Žingsnis 3
Supjaustykite duoną kubeliais. Apkepkite skrebučius, kol taps auksiniai.

Žingsnis 4

"Cezaris" su rūkyta vištiena. Žingsnis 4
Vištieną supjaustykite dideliais griežinėliais.

Žingsnis 5

"Cezaris" su rūkyta vištiena. Žingsnis 5
Sudėkite ingredientus į dubenį, supilkite padažą. Viską gerai išmaišykite. Vištieną sudėkite paskutinę. Kruopas sudėkite prieš pat patiekdami, kad jos nesušlaptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos