Publikavimo data: 2024-04-01
"Cezaris" su rūkyta vištiena.
Cezario salotos buvo išrastos Amerikoje: virėjas sumaišė virtuvėje likusius ingredientus, ir šis patiekalas taip patiko svečiams, kad tapo įmonės puošmena. Šios salotos yra klasikinis amerikiečių virtuvės receptas, tačiau jos ne mažiau mėgstamos ir kitose šalyse. Šiame recepte į salotas dedama rūkytos vištienos, todėl jų skonis tampa pikantiškesnis.
Žingsnis 1
Supjaustykite pomidorus, sūrį, kopūstus ir kiaušinius vidutinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sumaišykite su majonezu. Pagal skonį įberkite prieskonių.
Žingsnis 3
Supjaustykite duoną kubeliais. Apkepkite skrebučius, kol taps auksiniai.
Žingsnis 4
Vištieną supjaustykite dideliais griežinėliais.
Žingsnis 5
Sudėkite ingredientus į dubenį, supilkite padažą. Viską gerai išmaišykite. Vištieną sudėkite paskutinę. Kruopas sudėkite prieš pat patiekdami, kad jos nesušlaptų.
Kategorijos