Chačapuri Adžarskio stiliaus su švelniu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Chačapuri Adžarskio stiliaus su švelniu sūriu

Receptą gavau iš virėjo, kuris kasdien kepa šiuos nuostabius chačapuri ir jais vaišina Gruzijos svečius bei turistus. Receptas man labai patiko, jis paprastas ir jam paruošti nereikia daug laiko. Puikiai tinka su citrinų arbata ir su kava.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
130 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Chačapuri Adžarskio stiliaus su švelniu sūriu Žingsnis 1
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, tada pabarstykite lentą miltais ir iškočiokite ne per plonai. Iš sluoksniuotos tešlos išpjaukite ovalo formą.

Žingsnis 2

Chačapuri Adžarskio stiliaus su švelniu sūriu Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį ir sudėkite jį į tešlos vidurį, palikdami kraštus. Atsargiai suvyniokite tešlos šonus į ritinį, palikdami sūrį nepažeistą, kad gautųsi laivelio forma.

Žingsnis 3

Chačapuri Adžarskio stiliaus su švelniu sūriu Žingsnis 3
Į dubenį įmuškite kiaušinį ir suplakite šakute. Aptepkite tešlos kraštus kiaušiniu ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 4

Išimkite khachapuri iš orkaitės, į vidurį, tiesiai ant sūrio, įmuškite kiaušinį, o kraštus aplipdykite sviesto griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos