Chačapuri su bryndza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Chačapuri su bryndza

Chačapuri pagal šį receptą yra neįprasto skonio.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Chačapuri su bryndza Žingsnis 1
Kefyrą sumaišykite su grietine, įberkite druskos, cukraus ir sodos. Kruopščiai išmaišykite ir supilkite ištirpintą sviestą, išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Chačapuri su bryndza Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį, sudėkite varškę, smulkintus krapus ir druską.

Žingsnis 3

Chačapuri su bryndza Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 4 dalis. Tešlą iškočiokite, sudėkite įdarą ir sujungkite kraštus.

Žingsnis 4

Chačapuri su bryndza Žingsnis 4
Apkepkite khachapuri iš abiejų pusių keptuvėje, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar lavašu, užkandžiai su duona ar lavašu, sluoksniuotos tešlos pyragas, paprasta, yra bendrų alergenų, užkandžiai, sezonas žalumynų, sezonas serbentų, sezonas česnakų, khachapuri, receptų rinkinys, khachapuri su sūriu, khachapuri su kiaušiniu, užkandžiai su česnakais

Kategorijos