Publikavimo data: 2024-06-23
Chakhokhbili ant grotelių
Vištiena yra viena iš labiausiai vartojamų mėsos rūšių. Siūlome jums gruziniško patiekalo Chakhokhbili variantą. Sotus, universalus ir labai sotus pasirinkimas net ir gurmanams. Tačiau svarbiausia, kad visi produktai yra prieinami ir tokį patiekalą paruošti nėra sunku ir su malonumu.
Žingsnis 1
Paruoštas vištienos blauzdas sudėkite į sausą keptuvę ir kepkite be dangčio 15 minučių, retkarčiais apversdami.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite česnaką ir petražoles. Nulupkite pomidorų odelę, prieš tai juos nuplikę verdančiu vandeniu. Susmulkinkite minkštimą. Atskiroje keptuvėje porą minučių apkepkite svogūną iki auksinės spalvos. Kai svogūnas bus paruoštas, sudėkite pjaustytus pomidorus, viską sumaišykite ir kepkite dar 5 min. Ant padažo viršaus sudėkite pomidorų pastą.
Žingsnis 3
Sudėkite vištieną į daržoves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir kepkite po dangčiu 20 minučių. Sudėkite česnaką, apynius ir dar kartą išmaišykite. Troškinkite dar 25-30 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos