Publikavimo data: 2024-06-23
Chakhokhbili su baltuoju vynu
Chakhokhbili - gruziniškas patiekalas iš paukštienos. Iš pradžių patiekalas buvo gaminamas tik iš fazano mėsos. Šiandien yra daugybė skirtingų receptų, kaip paruošti čakhokhbili iš įvairių rūšių paukštienos. Šis gruziniškas patiekalas gaminamas iš mėsos gabalėlių, į kuriuos dedama prieskonių ir česnakų, įvairių daržovių. Šiame recepte norėčiau pasiūlyti jį gaminti su vynu.
Žingsnis 1
Apkepkite vištieną aliejuje su prieskoniais ir sudėkite vištienos gabalėlius į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje apkepkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Supilkite vyną į keptuvę ir išgarinkite alkoholį. Į vyną sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus ir paprikas ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Į vyną ir daržoves sudėkite keptą vištieną ir troškinkite 40 minučių. Pabaigoje įberkite smulkiai supjaustytų petražolių ir pagal skonį įberkite druskos.
Kategorijos