Chakhokhbili su baltuoju vynu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Chakhokhbili su baltuoju vynu

Chakhokhbili - gruziniškas patiekalas iš paukštienos. Iš pradžių patiekalas buvo gaminamas tik iš fazano mėsos. Šiandien yra daugybė skirtingų receptų, kaip paruošti čakhokhbili iš įvairių rūšių paukštienos. Šis gruziniškas patiekalas gaminamas iš mėsos gabalėlių, į kuriuos dedama prieskonių ir česnakų, įvairių daržovių. Šiame recepte norėčiau pasiūlyti jį gaminti su vynu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Chakhokhbili su baltuoju vynu Žingsnis 1
Apkepkite vištieną aliejuje su prieskoniais ir sudėkite vištienos gabalėlius į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje apkepkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Chakhokhbili su baltuoju vynu Žingsnis 2
Supilkite vyną į keptuvę ir išgarinkite alkoholį. Į vyną sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus ir paprikas ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Chakhokhbili su baltuoju vynu Žingsnis 3
Į vyną ir daržoves sudėkite keptą vištieną ir troškinkite 40 minučių. Pabaigoje įberkite smulkiai supjaustytų petražolių ir pagal skonį įberkite druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, chakhokhbili, namų receptai, receptų knyga, chakhokhbili su pomidorų pasta

Kategorijos