Chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis

Vištienos blauzdelės yra sultingiausios ir aromatingiausios vištienos dalys. Yra neįtikėtinai daug receptų iš vištienos blauzdų, o jų ruošimas užims mažiausiai laiko. Visi patiekalai, pagaminti iš šios vištienos dalies, būna sveiki ir maistingi. Siūlome jums pasigaminti nacionalinį gruzinų patiekalą - chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis. Toks ryškus, sotus ir aromatingas patiekalas bus puikūs pietūs ar vakarienė visai šeimai. Vištienos blauzdelės bus neįtikėtinai sultingos ir skanios dėl daržovių, kurios suteikia daug sulčių. Patiekite chakhokhbili su mėgstamu garnyru pagal skonį arba daržovių salotomis. Paruoškite vištienos šlauneles pagal šį receptą ir mėgaukitės jų skoniu!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 1
Nuplautas vištienos blauzdas sudėkite į gilų dubenį, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir ciberžole (arba mėgstamais prieskoniais pagal skonį). Vištienos blauzdas gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų mėsoje.

Žingsnis 2

Chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 2
Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 3
Nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite jį ant vidutinės ugnies. Į keptuvę sudėkite daržoves ir kepkite, kol jos suminkštės, reguliariai maišydami.

Žingsnis 5

Perkelkite vištienos blauzdas į troškintus svogūnus ir morkas. Kepkite marinuotas vištienos blauzdas iš abiejų pusių apie 7 minutes.

Žingsnis 6

Pomidorų padažui sumaišykite pomidorų kečupą (arba pomidorų padažą), majonezą ir vandenį. Padažą supilkite ant vištienos blauzdų. Keptuvę sandariai uždenkite dangčiu ir troškinkite vištienos blauzdas, porą kartų jas apversdami. Troškinkite apie 30-40 minučių ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos