Chakhokhbili su vištienos šlaunelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Chakhokhbili su vištienos šlaunelėmis

Chakhokhbili - tai paukštienos troškinys, nacionalinis gruzinų patiekalas. Iš pradžių čachochbili buvo gaminamas iš fazano mėsos, tačiau šiandien šis patiekalas gali būti gaminamas iš bet kokios paukštienos, o geriausiai - iš naminės vištienos. Čachochbili gaminamas iš paukštienos filė gabalėlių, troškintų su pomidorais, prieskoniais ir česnakais. Vištienos šlaunelės su bulvėmis - labai paprastas ir nepaprastai skanus patiekalas. Šis patiekalas paruošiamas greitai ir nereikalauja rimto pasiruošimo, tinka įprastiems šeimos pietums, šventiniam stalui ar tiesiog pasisėdėjimui su draugais.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Chakhokhbili su vištienos šlaunelėmis Žingsnis 1
Vištienos šlauneles pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, pagal pageidavimą pabarstykite prieskoniais. Kepkite šlauneles įkaitintoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Chakhokhbili su vištienos šlaunelėmis Žingsnis 2
Nuluptą svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Chakhokhbili su vištienos šlaunelėmis Žingsnis 3
Į kepamą mėsą sudėkite smulkintas daržoves, svogūnus ir morkas. Viską kartu troškinkite 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Chakhokhbili su vištienos šlaunelėmis Žingsnis 4
Supjaustykite pomidorus ir paprikas kubeliais ir sudėkite juos į keptuvę kartu su mėsa, svogūnais ir morkomis. Viską kartu troškinkite 2-3 minutes.

Žingsnis 5

Chakhokhbili su vištienos šlaunelėmis Žingsnis 5
Nuluptas bulves supjaustykite storais pusapvaliais griežinėliais. Sudėkite supjaustytas bulves į keptuvę su mėsa, druska ir pipirais. Įpilkite 200 ml vandens. Pastatykite keptuvę ant silpnos ugnies ir virkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos