Publikavimo data: 2024-06-23
Chakohbili su krapų sėklomis
Vištiena yra bene dažniausiai vartojamas paukštis. Net tie, kurie nevalgo mėsos, kartais valgo vištieną. Vištiena yra dietinė, švelni ir labai skani. Be to, ją gana lengva ir greitai paruošti. Krapų sėklos gatavam patiekalui suteikia nepamirštamą aromatą ir įdomų šviežiai aštrų skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves: svogūną pusžiedžiais, papriką mažais kubeliais, išspauskite česnaką.
Žingsnis 2
Svogūnus pakepinkite svieste, kol taps skaidrūs, ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 3
Nuplaukite blauzdas, nusausinkite servetėlėmis ir kepkite sausoje keptuvėje, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos (maždaug po 1 minutę iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 4
Į šoninę sudėkite pomidorus, paprikas, kepintus svogūnus ir prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite 40-50 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo sudėkite česnaką ir smulkintas žoleles.
Kategorijos