Publikavimo data: 2025-08-19
Charčo sriuba su graikiniais riešutais
Charcho sriuba su graikiniais riešutais - tai sotus pirmasis patiekalas, gaminamas iš mėsos produktų, ryžių ir pomidorų padažo su česnakais. Į šį receptą įtraukta kiauliena, todėl sultinys būna sotus, o mėsa - sultinga ir skani. Be to, be klasikinių ingredientų, į sriubą dedama graikinių riešutų. Jie patiekalui suteikia ypatingą sodrų riešutų skonį.
Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulieną po tekančiu vandeniu, supjaustykite dideliais gabalais ir sudėkite į puodą su vandeniu. Į mėsą įdėkite porą lauro lapų ir pagal skonį pipirų mišinį. Kai užvirs, nugriebkite putas ir virkite ant vidutinės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa visiškai išvirs.
Žingsnis 2
Graikinius riešutus 7 minutes pakepinkite sausoje keptuvėje. Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite svogūną mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytą svogūną, pagal skonį įberkite paprikos ir sausojo baziliko ir kepkite, kol svogūnas taps auksinis.
Žingsnis 4
Į kepintus svogūnus įpilkite pomidorų pastos, nulupkite česnakus ir išspauskite juos per česnakų presą. Kepkite daržoves apie 5 minutes. Iš sultinio išimkite išvirtą mėsą, supjaustykite ją nedideliais kubeliais ir grąžinkite atgal į sultinį. Sudėkite ryžius, keptas daržoves, graikinius riešutus, lauro lapą, pagal skonį druskos, išmaišykite ir virkite apie 10-15 minučių, kol ryžiai išvirs.
Kategorijos