Chiabatta su avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Chiabatta su avokadais

Ciabatta yra nacionalinė itališka duona, gaminama iš kvietinių miltų ir mielių. Jos savybės, dėl kurių ji plačiai paplito, yra traški plutelė ir purus, orus minkštimas. Norėdami paruošti ciabatta su avokadais, duoną galite išsikepti patys arba nusipirkti paruoštos duonos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Chiabatta su avokadais Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Perpjaukite avokadą per pusę, išimkite kauliuką ir apšlakstykite citrinos sultimis. Minkštimą sutrinkite šakute. Kiaušinius supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Chiabatta su avokadais Žingsnis 2
Paruoškite ciabatta su avokadu. Perpjaukite ciabatta per pusę išilgai. Kiekvieną duonos riekelę lengvai paskrudinkite ant sausos keptuvės. Aptepkite jas avokadų mišiniu. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Ant viršaus uždėkite kiaušinių griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos