Publikavimo data: 2025-08-16
Chiabatta su avokadais
Ciabatta yra nacionalinė itališka duona, gaminama iš kvietinių miltų ir mielių. Jos savybės, dėl kurių ji plačiai paplito, yra traški plutelė ir purus, orus minkštimas. Norėdami paruošti ciabatta su avokadais, duoną galite išsikepti patys arba nusipirkti paruoštos duonos.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Perpjaukite avokadą per pusę, išimkite kauliuką ir apšlakstykite citrinos sultimis. Minkštimą sutrinkite šakute. Kiaušinius supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite ciabatta su avokadu. Perpjaukite ciabatta per pusę išilgai. Kiekvieną duonos riekelę lengvai paskrudinkite ant sausos keptuvės. Aptepkite jas avokadų mišiniu. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Ant viršaus uždėkite kiaušinių griežinėlius.
Kategorijos