Publikavimo data: 2024-05-25
Chkmeruli su vištiena
Vienas populiariausių gruzinų virtuvės patiekalų yra čkmeruli. Šį patiekalą labai lengva paruošti, jam nereikia jokių užjūrio ingredientų, tačiau jis nenusileidžia kulinariniams šedevrams. Gamindami chkmeruli su vištiena suteiksite vakarienei kaukazietiškos atmosferos ir paįvairinsite kasdienę mitybą.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Tada pasūdykite, papipirinkite ir atidėkite į šalį porai minučių. Paruoškite padažą. Susmulkinkite petražoles, česnaką, sudėkite prieskonius ir grietinėlę, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepkite vištieną iš abiejų pusių, kol iškeps iki pusės, tada sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 35-40 minučių.
Kategorijos