Chkmeruli su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Chkmeruli su vištiena

Vienas populiariausių gruzinų virtuvės patiekalų yra čkmeruli. Šį patiekalą labai lengva paruošti, jam nereikia jokių užjūrio ingredientų, tačiau jis nenusileidžia kulinariniams šedevrams. Gamindami chkmeruli su vištiena suteiksite vakarienei kaukazietiškos atmosferos ir paįvairinsite kasdienę mitybą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Chkmeruli su vištiena Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Tada pasūdykite, papipirinkite ir atidėkite į šalį porai minučių. Paruoškite padažą. Susmulkinkite petražoles, česnaką, sudėkite prieskonius ir grietinėlę, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Chkmeruli su vištiena Žingsnis 2
Kepkite vištieną iš abiejų pusių, kol iškeps iki pusės, tada sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos