Publikavimo data: 2024-05-25
Ciabatta su silke ir medaus agurkais
"Ciabatta" su silke ir medaus marinuotais agurkais yra labai skanus patiekalas, kurį galite užkąsti ant stalo svečiams arba pasiimti su savimi į iškylą. Tokius sumuštinius paruošti labai paprasta. Verta paminėti, kad medaus agurkai yra ne atskira veislė, o marinavimo būdas. Ruošiant naudokite vidutinio dydžio ciabattas, kurių kiekviena sveria apie 150 g.
Žingsnis 1
Marinuokite agurkus. Pusės litro stiklainyje sumaišykite actą, vandenį, medų, druską ir krapus. Uždarykite dangtelį ir suplakite. Pasūdykite agurkus į marinatą. Dar šiek tiek pakratykite. Padėkite šaltai 1 valandai.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Sumaišykite svogūnus, krapus, silkę, augalinį aliejų.
Žingsnis 3
Paruoškite ciabatta su silke ir medaus agurkais. Kiekvieną ciabatta perpjaukite per pusę. Ant vienos pusės minkštosios pusės dėkite faršo, tada marinuotų agurkų, uždenkite kita ciabattos puse. Tą patį padarykite su likusiomis dviem duonos riekelėmis.
Kategorijos