Cidonijos su malta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Cidonijos su malta vištiena

Paprastas ir greitas patiekalas, kuriam nereikia jokių papildomų priedų, gaminamas iš šviežių svarainių vaisių ir švelnios vištienos maltos mėsos. Kietus ir stiprius svarainius kaip tik tinka išimti iš jų rauginto minkštimo ir pakeisti iš anksto pakepinta malta mėsa su svogūnais ir prieskoniais. Orkaitėje po rudu tarkuoto sūrio plutele keptas įdarytas svarainis daugeliui patiks dėl savo neįprasto skonio ir įspūdingos išvaizdos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cidonijos su malta vištiena Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite maltą mėsą, druską, pipirus, suberkite bazilikus ir, maišydami mentele bei išsklaidydami gumulėlius, kepkite 4-5 min. Sudėkite svogūną ir česnaką, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 minutes, tada nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Žingsnis 2

Cidonijos su malta vištiena Žingsnis 2
Paruoškite svarainius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Viduje esančias svarainių puseles patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Į kiekvieną puselę įdėkite maltos vištienos su svogūnais ir česnakais įdaro. Kiekvieną porciją apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite ant kepimo skardos ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos