Čilė su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Čilė su mėsa

Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Čilė su mėsa Žingsnis 1
Apkepkite faršą. Keptuvėje su aliejumi 3 min. pakepinkite svogūną ir česnaką, suberkite papriką ir kepkite, kol svogūnas taps permatomas. Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol ji paruduos.

Žingsnis 2

Čilė su mėsa Žingsnis 2
Paruoškite aitriąją papriką. Sudėkite aitriųjų paprikų mišinį į maltą mėsą ir kepkite dar 3-5 minutes. Tada sudėkite pupeles, pomidorų pastą, pomidorus ir išmaišykite. Supilkite sultinį ir pagardinkite druska. Dar kartą išmaišykite ir leiskite užvirti. Tada virkite dar 30 minučių neuždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos