Čiobrelių pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Čiobrelių pjaustymas

Džiovinti čiobreliai patiekalams suteikia nepaprastą aromatą ir gilų, sodrų skonį, ypač mėsai. Kotletams rinkitės šviežią kiaulieną - tai gali būti nugarinė, nugarinė arba sprandinė. Kad prieskoniai geriau įsigertų, juos reikia gerai įtrinti į mėsą. O kepant į keptuvę su kotletu galima papildomai įdėti džiovintų čiobrelių šakelių ir susmulkintų česnako skiltelių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Čiobrelių pjaustymas Žingsnis 1
Mėsą apskrudinkite ir pagardinkite prieskoniais. Sudėkite kiaulienos gabalėlius ant lentos ir plaktuku iš abiejų pusių apskrudinkite kiekvieną gabalėlį. Mėsą pasūdykite ir papipirinkite, įberkite džiovintų čiobrelių ir įtrinkite juos į ląstelieną, kad kiauliena sugertų prieskonius.

Žingsnis 2

Čiobrelių pjaustymas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus su čiobreliais. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite ją ir supilkite alyvuogių aliejų. Atsargiai sudėkite kotletus, apdėliokite juos džiovintomis čiobrelių šakelėmis ir smulkintomis česnako skiltelėmis. Kepkite mėsą ant didelės ugnies po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės, nuolat lašindami kotletus aliejumi iš keptuvės. Tada nuimkite mėsą nuo ugnies, išimkite čiobrelių šakeles ir atidėkite į šalį papuošimui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos