Publikavimo data: 2024-02-02
"Cole slaw" su raudonaisiais kopūstais. receptas
"Cole slaw" - tai daržovių salotos, kurių pagrindinė sudedamoji dalis yra kopūstai. Šis patiekalas priklauso tradicinei amerikiečių virtuvei ir vartojamas kaip garnyras, savarankiškas salotų patiekalas, mėsainių priedas. Cole slaw salotos gali būti gardinamos sviestu, grietine arba majonezu. Be kopūstų, gaminant galima naudoti kitas sezonines daržoves, pavyzdžiui, svogūnus, česnakus, paprikas ir pomidorus.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir atidėkite į šalį.Kad pjaustydami svogūną nepradėtumėte verkti, sudrėkinkite peilį šaltu vandeniu. Taip pat galite 5 minutes palaikyti svogūną šaldiklyje, tada dirbti su svogūnais taps patogu.
Žingsnis 4
Iš paprikos pašalinkite kotelį ir sėklas, tada supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Sudėkite salotas: dubenyje sumaišykite visas daržoves ir svogūnus.
Žingsnis 6
Pagal skonį į salotas įpilkite acto, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 7
Salotos paruoštos. Patiekite salotas porcijomis, papuoštas šviežių mėtų lapeliais.
Žingsnis 8
Kopūstų salotoms galite pasigaminti padažą iš grietinės, majonezo, druskos, pipirų ir citrinos sulčių - taip salotos taps švelnesnės.
Kategorijos