Cukinija, įdaryta kalakutiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Cukinija, įdaryta kalakutiena

Cukinija yra labai sveikas produktas. Jos minkštime yra maistinių skaidulų, kurios padeda pasisotinti ir išvengti persivalgymo, taip pat daug vitaminų ir mineralų. Be to, cukinijos yra labai skanios! Ypač jei jas įdarytumėte mėsa, kurios skonį jos puikiai papildo. Galite naudoti beveik bet kokią maltą mėsą. Šiame recepte pasirinkta kalakutiena - orkaitėje keptos cukinijos su kalakutiena gaunasi labai minkštos ir sultingos, bet visai neriebios.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cukinija, įdaryta kalakutiena Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Cukinijas perpjaukite išilgai pusiau, šaukštu išimkite sėklas. Svogūną smulkiai supjaustykite, pomidorus supjaustykite dideliais apskritimais. Tada sumaišykite faršą su smulkintais svogūnais, įberkite druskos ir pipirų. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Cukinija, įdaryta kalakutiena Žingsnis 2
Paruoškite cukinijas kepimui. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi, prieš tai ją iškloję folija arba pergamentu. Išdėliokite cukinijų laivelius, pripildykite juos maltos mėsos, ant viršaus uždėkite pomidorų ir galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 3

Cukinija, įdaryta kalakutiena Žingsnis 3
Iškepkite cukinijas. Pašaukite cukinijas į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 35-40 minučių, kol susidarys sūrio plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos