Cukinija po rudenine skrybėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Cukinija po rudenine skrybėle

Labai lengva ir švelni vakarienė tiems, kurie mėgsta greitai paruošti ką nors skanaus. Ingredientai labai paprasti ir prieinami, tikriausiai auga jūsų sode, o maltą mėsą galite naudoti bet kokią.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Cukinija po rudenine skrybėle Žingsnis 1
Sudėkite piramides ant kepimo skardos. Į pirmąjį sluoksnį įdėkite cukinijos žiedą ir pabarstykite druska.

Žingsnis 2

Cukinija po rudenine skrybėle Žingsnis 2
Ant viršaus uždėkite baklažano žiedą ir taip pat pasūdykite. Tada uždėkite pomidorų žiedą, pabarstykite druska ir Provanso žolelių prieskoniais.

Žingsnis 3

Cukinija po rudenine skrybėle Žingsnis 3
Ant daržovių užtepkite maltos mėsos "kepurėlę" ir 40 minučių pašaukite į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę. Likus 5 minutėms iki pabaigos pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos