Cukinijos žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Cukinijos žiemai

Cukinija stiklainyje - traškus užkandis visiems metų laikams. Cukinijų užkandis užims garbingą vietą tarp marinuotų agurkų ir marinuotų grybų. Paprastas ir sodrus marinatas su sultingais cukinijų žiedais - šis derinys tiks pietų stalui arba vakarienei po bet kokiais karštais patiekalais. Lengvai paruošiama ir mažai kaloringa užkandėlė savo skonį ir naudingąsias savybes konservuotame maiste išlaikys ištisus metus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
17 kcal.
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cukinijos žiemai Žingsnis 1
Nuplautas cukinijas supjaustykite plonais griežinėliais. Jei reikia, pašalinkite pernokusių ar senų cukinijų odelę.

Žingsnis 2

Cukinijos žiemai Žingsnis 2
Į sterilizuotų stiklainių dugną sudėkite šviežias žoleles, tada išdėliokite griežinėliais supjaustytas cukinijas. Cukinijas užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangteliu ir palikite 7-10 minučių.

Žingsnis 3

Cukinijos žiemai Žingsnis 3
Nusunkite vandenį nuo cukinijų ir padėkite ant silpnos ugnies. Į vandenį suberkite cukrų, druską, pipirų žirnelius ir lauro lapą. Užvirinkite sūrymą, supilkite actą ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 4

Cukinijos žiemai Žingsnis 4
Į cukinijas sudėkite nuluptus česnakus ir užpilkite sūrymu. Suvyniokite, uždenkite stiklainius ir palikite juos kambario temperatūroje 24 valandas. Kitą dieną užkandą galite padėti saugoti į rūsį arba šaltą duobę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos