Korėjietiškos žieminės cukinijos stiklainiuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Korėjietiškos žieminės cukinijos stiklainiuose

Daugelis žmonių yra išbandę ir mėgsta korėjietiškas morkas, korėjietiškus kopūstus, tačiau nedaugelis yra girdėję apie dar vieną panašų užkandį - korėjietišką cukiniją. Šį užkandį galima patiekti ne tik kaip savarankiškas salotas, bet ir palikti kaip užkandį žiemai. Salotos puikiai išsilaikys iki kito sezono.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
37 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiškos žieminės cukinijos stiklainiuose Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka arba specialia korėjietiška tarka. Supjaustykite papriką ir cukiniją griežinėliais. Susmulkinkite česnaką ir krapus. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite daržoves ir žoleles į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Korėjietiškos žieminės cukinijos stiklainiuose Žingsnis 2
Į dubenį įberkite druskos, pipirų ir acto. Daržoves gerai išmaišykite, kol jos išleis sultis.

Žingsnis 3

Korėjietiškos žieminės cukinijos stiklainiuose Žingsnis 3
Perkelkite užkandį į stiklainį. Uždenkite stiklainį dangteliu. Užkandį laikykite vėsioje vietoje. Atidarius stiklainį, laikymui naudokite guminius dangtelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos