Publikavimo data: 2024-03-27
Korėjietiškos žieminės cukinijos stiklainiuose
Daugelis žmonių yra išbandę ir mėgsta korėjietiškas morkas, korėjietiškus kopūstus, tačiau nedaugelis yra girdėję apie dar vieną panašų užkandį - korėjietišką cukiniją. Šį užkandį galima patiekti ne tik kaip savarankiškas salotas, bet ir palikti kaip užkandį žiemai. Salotos puikiai išsilaikys iki kito sezono.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka arba specialia korėjietiška tarka. Supjaustykite papriką ir cukiniją griežinėliais. Susmulkinkite česnaką ir krapus. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite daržoves ir žoleles į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į dubenį įberkite druskos, pipirų ir acto. Daržoves gerai išmaišykite, kol jos išleis sultis.
Žingsnis 3
Perkelkite užkandį į stiklainį. Uždenkite stiklainį dangteliu. Užkandį laikykite vėsioje vietoje. Atidarius stiklainį, laikymui naudokite guminius dangtelius.
Kategorijos