Cukinijų apkepai per 20 minučių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Cukinijų apkepai per 20 minučių

Oro ir švelnūs cukinijų paplotėliai, kurie tirpsta burnoje. Labai paprasta paruošti, nebrangu, ypač vasaros sezonu. Šis klasikinis receptas perduodamas iš kartos į kartą ir vis dar nepraranda populiarumo. Traškučiai gaunasi labai švelnūs ir sultingi, bus puikus pusryčių, pietų ar vakarienės priedas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Cukinijų apkepai per 20 minučių Žingsnis 1
Nuplautą cukiniją sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į dubenį, pasūdykite ir palikite 3 minutes pastovėti, tada nupilkite išsiskyrusių sulčių perteklių. Įdėkite prieskonių pagal skonį, 2 kiaušinius, 100 g miltų, galite įberti krapų.

Žingsnis 2

Cukinijų apkepai per 20 minučių Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Cukinijų apkepai per 20 minučių Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant jo užtepkite po šaukštą paruošto mišinio. Geriausia kepti plonus paplotėlius, kad jie greičiau iškeptų. Cukinijų paplotėliai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos