Publikavimo data: 2024-06-22
Cukinijų apkepai per 20 minučių
Oro ir švelnūs cukinijų paplotėliai, kurie tirpsta burnoje. Labai paprasta paruošti, nebrangu, ypač vasaros sezonu. Šis klasikinis receptas perduodamas iš kartos į kartą ir vis dar nepraranda populiarumo. Traškučiai gaunasi labai švelnūs ir sultingi, bus puikus pusryčių, pietų ar vakarienės priedas.
Žingsnis 1
Nuplautą cukiniją sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į dubenį, pasūdykite ir palikite 3 minutes pastovėti, tada nupilkite išsiskyrusių sulčių perteklių. Įdėkite prieskonių pagal skonį, 2 kiaušinius, 100 g miltų, galite įberti krapų.
Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant jo užtepkite po šaukštą paruošto mišinio. Geriausia kepti plonus paplotėlius, kad jie greičiau iškeptų. Cukinijų paplotėliai paruošti.
Kategorijos