Publikavimo data: 2024-06-08
Cukinijų ežiai
Dietinius ežiukus galite pasigaminti iš daržovių ir maltos mėsos. Į kotletus dedama cukinijos, morkų, svogūnų, kiaušinių, ryžių ir šiek tiek manų kruopų, kad jie išlaikytų formą. Dar vienas tokių ežiukų privalumas yra tas, kad jie ne kepami, o troškinami ant silpnos ugnies. Dėl to jie tampa dar sveikesni. Tokie ežiukai tiks ir tiems, kurie stebi savo svorį, ir tiems, kurie laikosi dietos dėl sveikatos.
Žingsnis 1
Paruoškite maltinukus ežiukams. Dubenyje sumaišykite mėsą, cukiniją, svogūną ir morką. Įberkite druskos, pipirų, manų kruopų, ryžių ir kiaušinį. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite ežius su cukinija. Pamirkykite rankas vandenyje ir iš maltos mėsos suformuokite apvalius paplotėlius. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite ežiukus. Įdėkite lauro lapą. Uždenkite puodą dangčiu. Virkite ant labai mažos ugnies 60 minučių.
Kategorijos