Cukinijų lazanija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Cukinijų lazanija

Cukinijų lazanija - sveikesnė klasikinio itališko patiekalo versija. Recepte nenaudojama tešla ir bešamelio padažas. Pagrindinės cukinijų lazanijos sudedamosios dalys yra malta jautiena, cukinija ir grietinėlė. Produktai išdėstomi sluoksniais ir kepami orkaitėje. Geriau ruošti naminę maltą jautieną, kad būtumėte tikri dėl jos sudėties, šviežumo ir kokybės.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cukinijų lazanija Žingsnis 1
Paruoškite lazanijos pagrindą. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, apkepkite faršą ir svogūną. Į formą sudėkite pusę cukinijos, ant viršaus uždėkite pusę maltos mėsos. Ant maltos mėsos sluoksniuokite pomidorų griežinėlius. Sluoksnius kartokite ta pačia seka, kol baigsis maisto produktai.

Žingsnis 2

Cukinijų lazanija Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius, sumaišykite su grietinėle, druska ir pipirais. Padažą supilkite ant lazanijos. Ant viršaus pabarstykite patiekalą tarkuotu sūriu. Kepkite lazaniją iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos