Lazanija su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Lazanija su malta mėsa

Kaip namuose paruošti paprastą ir greitą lazaniją su malta mėsa? Daugelis šeimininkių mano, kad tai labai sudėtingas patiekalas. Visai ne. Lazaniją paruošite per 20 minučių. Svarbiausia, kad malta mėsa jau būtų pagaminta. Beje, nebūtina patiems pasigaminti pomidorų Bolonijos padažo. Parduotuvėje galite nusipirkti jau paruošto. Taip sutaupysite daug laiko.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lazanija su malta mėsa Žingsnis 1
Pagaminkite klasikinį bešamelio padažą. Puode ištirpinkite sviestą. Suberkite miltus ir maišykite, kol ištirps gumulėliai. Toliau maišykite ir supilkite pieną. Padažą užvirinkite, įberkite muskato riešuto ir nukelkite nuo viryklės. Apytikslė virimo trukmė - 10 minučių.

Žingsnis 2

Lazanija su malta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite mėsos padažą. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kepkite faršą, kol mėsa bus pusiau iškepusi, 7-10 minučių. Tada supilkite jau paruoštą Bolonijos padažą. Pagal skonį įberkite prieskonių ir troškinkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Lazanija su malta mėsa Žingsnis 3
Sudėkite lazaniją. Į kepimo indą įpilkite šiek tiek bešamelio padažo. Paskirstykite jį ant dugno. Tada išdėliokite lazanijos lakštus. Ant jų užpilkite mėsos padažą ir pabarstykite sūriu. Tada vėl užpilkite bešamelio. Procedūras kartokite pakaitomis, kol baigsis produktai. Viršų pabarstykite sūriu. Palikite 10 minučių pailsėti. Tada 35 minutes pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos