Lazanija
Lazanija yra klasikinis itališkas patiekalas, sudarytas iš sluoksniuotų makaronų, mėsos (dažniausiai jautienos arba jautienos ir kiaulienos mišinio), padažo ir sūrio. Tai sotus ir gausus patiekalas, kurio sluoksniai sudaro subtilų ir sultingą skonį. Lazanija gaminama dėliojant sluoksnius iš keptų arba virtų lazanių lapų, mėsos padažo, padažo Béchamel ir sūrio, kartojant šį procesą, kol patiekalas pasiekia norimą aukštį. Galutinė lazanijos versija dažnai yra kepta orkaitėje, kol viršutiniai sluoksniai tampa auksinio rudos spalvos ir sūris sukietėja. Tai geras pasirinkimas tiek šeimyninėms vakarienėms, tiek didesnėms šventinėms progoms, kuris visada sulaukia visų mėgėjų pripažinimo.
TOP 5 Lazanija receptai
Lazanija - 20 naujausi receptai