Cukinijų lešonas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Cukinijų lešonas

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Cukinijų lešonas Žingsnis 1
Paruoškite lecho. Įkaitinkite puodą su šaukštu augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies, pakepinkite morkas ir svogūnus 5-7 minutes, kol jie suminkštės. Tada supilkite likusį aliejų, pipirus, cukinijas ir druską. Maišydami troškinkite daržoves jų pačių sultyse 5 minutes.

Žingsnis 2

Cukinijų lešonas Žingsnis 2
Baigti gaminti. Sudėkite pomidorus, česnaką ir cukrų. Įjunkite mažą kaitvietę ir virkite 15 minučių. Tada supilkite actą, išjunkite kaitrą, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite 5 minutėms. Paruoštą lecho supilstykite į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virtas maistas, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, marinavimas, marinavimas, paprastas, mažai kalorijų, žalumynų sezonas, cukinijų sezonas, česnakų sezonas, cukinijos žiemai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos