Publikavimo data: 2024-03-24
Cukinijų paplotėliai su česnakais
Jei jau atsivalgėte klasikinių cukinijų paplotėlių, išbandykite šį sotų cukinijų paplotėlių su česnakais receptą. Dėl smulkinto česnako bulvytės bus kvapnios ir saikingai aštrios. Geriausias padažas šiam patiekalui - grietinė arba majonezas. Cukinijų paplotėlius galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą prie karštų mėsos patiekalų.
Žingsnis 1
Sutarkuokite cukiniją.
Žingsnis 2
Į cukiniją įberkite druskos.
Žingsnis 3
Gerai sumaišykite cukiniją ir druską.
Žingsnis 4
Į cukiniją įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai tarkuotą česnaką, miltus ir prieskonius pagal skonį.
Žingsnis 5
Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Atsargiai dėkite paplotėlius ant keptuvės, įkaitintos su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Kepkite paplotėlius iš kiekvienos pusės po 3-4 minutes, kol iškeps. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos