Publikavimo data: 2024-03-26
Cukinijų ritinys
Cukinija laikoma tradicine rusiška daržove. Cukinijų suktinukams ruošti reikėtų rinktis nedidelius, 100-200 g sveriančius vaisius. Jų paviršiuje neturėtų būti įbrėžimų ar įdubimų. Pastaba: kuo jaunesnė cukinija, tuo patiekalas bus švelnesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite cukinijų pagrindą. Cukiniją pasūdykite ir sumaišykite. Palikite 10 minučių. Daržovę nuspauskite ir nusausinkite nereikalingą skystį. Į sausą cukiniją įmuškite kiaušinius ir sudėkite žoleles. Supilkite miltus ir kepimo sodą. Išminkykite cukinijų tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Išimkite kepimo skardą, išklokite ją pergamentu. Tešlą paskleiskite lygiu, ne storesniu nei 1 cm sluoksniu ir kepkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Kol cukinijų pagrindas kepa, paruoškite įdarą. Lydytą sūrį sumaišykite su česnaku ir majonezu. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suvyniokite vyniotinį su įdaru. Ant cukinijų plutos užtepkite sūrio mišinio. Tolygiu sluoksniu užtepkite ant paviršiaus. Atsargiai išdėliokite pomidorus. Suvyniokite vyniotinį ir padėkite į šaldytuvą 90 minučių.
Kategorijos