Cukinijų ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Cukinijų ritinys

Cukinija laikoma tradicine rusiška daržove. Cukinijų suktinukams ruošti reikėtų rinktis nedidelius, 100-200 g sveriančius vaisius. Jų paviršiuje neturėtų būti įbrėžimų ar įdubimų. Pastaba: kuo jaunesnė cukinija, tuo patiekalas bus švelnesnis.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Cukinijų ritinys Žingsnis 1
Paruoškite cukinijų pagrindą. Cukiniją pasūdykite ir sumaišykite. Palikite 10 minučių. Daržovę nuspauskite ir nusausinkite nereikalingą skystį. Į sausą cukiniją įmuškite kiaušinius ir sudėkite žoleles. Supilkite miltus ir kepimo sodą. Išminkykite cukinijų tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Išimkite kepimo skardą, išklokite ją pergamentu. Tešlą paskleiskite lygiu, ne storesniu nei 1 cm sluoksniu ir kepkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Cukinijų ritinys Žingsnis 2
Kol cukinijų pagrindas kepa, paruoškite įdarą. Lydytą sūrį sumaišykite su česnaku ir majonezu. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Cukinijų ritinys Žingsnis 3
Suvyniokite vyniotinį su įdaru. Ant cukinijų plutos užtepkite sūrio mišinio. Tolygiu sluoksniu užtepkite ant paviršiaus. Atsargiai išdėliokite pomidorus. Suvyniokite vyniotinį ir padėkite į šaldytuvą 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, baklažanų sezonas, granatų sezonas, žolelių sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, sūrio užkandžiai, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, baklažanų užkandžiai, česnakų užkandžiai

Kategorijos