Cukinijų ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Cukinijų ritinys

Cukinija laikoma tradicine rusiška daržove. Cukinijų suktinukams ruošti reikėtų rinktis nedidelius, 100-200 g sveriančius vaisius. Jų paviršiuje neturėtų būti įbrėžimų ar įdubimų. Pastaba: kuo jaunesnė cukinija, tuo patiekalas bus švelnesnis.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cukinijų ritinys Žingsnis 1
Paruoškite cukinijų pagrindą. Cukiniją pasūdykite ir sumaišykite. Palikite 10 minučių. Daržovę nuspauskite ir nusausinkite nereikalingą skystį. Į sausą cukiniją įmuškite kiaušinius ir sudėkite žoleles. Supilkite miltus ir kepimo sodą. Išminkykite cukinijų tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Išimkite kepimo skardą, išklokite ją pergamentu. Tešlą paskleiskite lygiu, ne storesniu nei 1 cm sluoksniu ir kepkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Cukinijų ritinys Žingsnis 2
Kol cukinijų pagrindas kepa, paruoškite įdarą. Lydytą sūrį sumaišykite su česnaku ir majonezu. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Cukinijų ritinys Žingsnis 3
Suvyniokite vyniotinį su įdaru. Ant cukinijų plutos užtepkite sūrio mišinio. Tolygiu sluoksniu užtepkite ant paviršiaus. Atsargiai išdėliokite pomidorus. Suvyniokite vyniotinį ir padėkite į šaldytuvą 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos