Publikavimo data: 2025-08-20
Cukinijų salotos su korėjietiškomis morkomis
Traškių agurkų derinys su marinuotomis morkomis ir kepta cukinija patiekalą padaro sultingą ir sotų. Užkandis tinka ir prie gavėnios stalo, ir prie mėsos patiekalų. Neįprastos, bet labai pikantiškos salotos nustebins artimuosius ir draugus.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite vidutinio storio apskritimais ir apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Agurkus supjaustykite žiedais. Korėjietiškas morkas supjaustykite tokio dydžio gabalėliais, kad būtų patogu jas valgyti salotose. Česnakus išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite keptas cukinijas, agurkus, morkas, konservuotus žirnelius, česnaką ir druską. Švelniai sumaišykite visus ingredientus.
Kategorijos