Publikavimo data: 2024-06-22
Cukinijų sušiai su lašiša ir krapų padažu
Cukinijų suši su lašiša ir krapų padažu - lengvai pagaminamas ir maistingas patiekalas. Užkandis ruošiamas garintuve, todėl išsaugomos visos naudingosios produktų savybės. Cukinijos gerina virškinimą ir padeda iš organizmo pašalinti kenksmingas medžiagas. Produktas rekomenduojamas sergant širdies, kepenų, skrandžio, inkstų ligomis. Jūros žuvyse yra daug baltymų ir riebalų, o lašišos kaloringumas yra tik 172 kCal. Krapai padeda nuo nemigos, neutralizuoja kancerogenines medžiagas ir gerina apetitą.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite žuvimis. Lašišos filė gerai įtrinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Dėkite į garintuvą 15 minučių ir atvėsinkite. Tada supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite cukinijas. Kai žuvis bus paruošta, sudėkite cukinijų griežinėlius į garintuvą ir virkite 3 minutes, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite griežinėlius ant popierinių rankšluosčių ir šiek tiek nusausinkite
Žingsnis 3
Paruoškite krapų padažą. Majonezą sumaišykite su krapais, baltojo vyno actu, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoškite sušių įdarą. Sudėkite garuose virtus ir rūkytus žuvies gabalėlius, sudėkite marinuotus agurkus ir krapų padažą, gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Suformuokite užkandį. Ant kiekvieno cukinijos gabalėlio uždėkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir suvyniokite. Padėkite suktinukus ant plokščios lėkštės
Kategorijos