Suši su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Suši su lašiša

Suši - tradicinis japonų virtuvės patiekalas. Taip yra todėl, kad žuvis ir ryžiai, iš kurių ruošiami suši, yra prieinamiausi šio regiono produktai. Dabar papasakosime, kaip juos paruošti paprastai ir elegantiškai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Suši su lašiša Žingsnis 1
Išvirkite ryžius ir supilkite "Sushizu" padažą. Tegul verda 10-15 minučių, maišydami kas 5 minutes.

Žingsnis 2

Suši su lašiša Žingsnis 2
Supjaustykite lašišą griežinėliais.

Žingsnis 3

Suši su lašiša Žingsnis 3
Iš ryžių suformuokite 6 ovalius gabalėlius.

Žingsnis 4

Suši su lašiša Žingsnis 4
Ant kiekvieno viršaus uždėkite lašišos, šiek tiek prispausdami, ir suformuokite suši.

Žingsnis 5

Patiekite kartu su marinuotu imbieru ir wasabi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, agurkų sezonas, ritinėliai, sušiai, ryžių patiekalai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, agurkų suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos