Publikavimo data: 2024-05-19
Naminiai sušiai
Šio patiekalo sudėtis nukelia į tolimąją Japoniją, kur jis gerbiamas dėl savo turtingumo, naudingumo ir skonio. Iš tiesų jam gaminti naudojami naudingi produktai - ryžiai, silkė, krevetės, jūros kokteilis, kuriuose gausu baltymų, jodo, mineralų. Žuvis maistą papildo omega-3 riebalų rūgštimis, agurkai - augaliniais komponentais. Subtilaus skonio suši suteikia varškė. Ryškus patiekalo akcentas - sojų padažas, wasabi, marinuotas imbieras. Visas šis derinys suteikia malonius skonio pojūčius ir poskonį.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite, virkite 15 minučių, tada nuimkite nuo ugnies ir palikite garuose po dangčiu dar 15 minučių. Atvėsinkite, tada įpilkite 50 ml vandens, 50 ml ryžių acto, 1 šaukštelį druskos ir 1 valgomąjį šaukštą cukraus.
Žingsnis 2
Supjaustykite silkės filė ir agurkus griežinėliais.
Žingsnis 3
Nori lapus perpjaukite per pusę, jei norite plonų suktinukų, o jei norite sudėtingų suktinukų, palikite sveikus. Suvyniokite kilimėlį į maistinę plėvelę. Ant šiurkščiosios "nori" pusės uždėkite vidutinio obuolio dydžio ryžių gabalėlį, o "nori" kraštą palikite užrištą. Pirmasis įdaras - varškė, silkė ir marinuotas agurkas. Naudodami kilimėlį susukite ritinėlį. Supjaustykite jį sudrėkintu peiliu.
Žingsnis 4
Sušius iš vidaus į išorę gaminkite taip pat: ryžius paskleiskite ant norio ir apverskite norio ryžius aukštyn kojomis. Antrasis įdaras: sūris, krevetės, šviežias agurkas. Trečias įdaras: sūris, jūros gėrybės, šviežias agurkas. Į vidų išverstą suši suktinuką pamerkite į sezamo sėklas.
Kategorijos